Larsarholm.net

Liverpool 4-0 Tottenham

Foto: Liverpool FC, facebook

Publisert av Lars, 30. mars 2014 | Sist oppdatert: 30. mars 2014 17:32

Kan Liverpool vinne PL iår? Det Spurs, høhø!

Oppsummering av hele kampen:

En fantastisk kamp av Liverpool hvor man dominerte fra første til siste spark på ballen. Samtlige spillere for Liverpool var på høyeste nivå, t.o.m. Flanno var imponerende teknisk og Skrtel spilte fine stikkere! Tv2-studioet mener at Liverpool er det beste laget i Premier League for øyeblikket og det er ikke mulig å være uenig. Alt er der, og Tottenham hadde rett og slett bare ingen sjanse i dag!

Og dermed er man top of the league, med 2 poeng ned til 2. plass Chelsea på like mange kamper. City har riktig nok 2 kamper mindre spilt, men skulle begge disse vinnes så er man stadig bare 2 poeng foran Liverpool, og City skal møte Liverpool på Anfield før sesongen er over. Liverpool is making us dream!

On a side note, Liverpool har scoret 2,75 mål per kamp til nå. Skulle de score 16 mål på de siste 6 kampene (2,66 mål per kamp) vil man slå målrekorden til Chelsea på 103 mål. Men målrekorden betyr i grunn absolutt ingenting, det er mulighet for ligatittel som er viktig nå!

Oppsummering 2. omgang:

En rimelig lik omgang som 1. omgang! Tottenham endret lite og det samme gjorde Liverpool, og dermed ender også 2.omgang 2-0. Liverpool fortsatte og presse, og skapte enda mer sjanser enn i første. Det tok ikke mer enn 10 minutter før Coutinho smalt inn 3-0, og 15 minutter før slutt satte Hendo et flott frispark i nettet til 4-0. Tottenham spilte seg litt opp på slutten og kunne puttet et trøstemål på corner, men de var aldri i nærheten av noe mer enn det.

90. minutt +3: Og der er det slutt! Kampen ender 4-0 til Liverpool!    

90. minutt +1: Tottenham vinner ballen og spiller den opp på kanten av 16meteren. Et godt skutt og de vinner frem nok en corner. Corneren blir litt for høy, og Dawson som treffer den header den høyt over.

90. minutt +1: Liverpool er ikke særlig aggressive nå på slutten

90. minutt: 3 minutter tilleggstid

89. minutt: You’ll never walk alone starter forsiktig, men øker og øker i volum. Vakkert! Misunner virkelig de som er på Anfield i dag!

 

88. minutt: Suarez blir fint spilt igjennom men det er offside.

87. minutt: Rose takler Suarez på ball og ut til innkast, og Tottenhamforsvaren blir liggende etter taklingen.

86. minutt: En god corner som treffer Dawson, men heading stryker tverrliggeren. Syns Liverpool bør løfte spillet litt sånn at Mignolet kan avslutte med en smultring i dag!

86. minutt: Spurs spiller seg til ny corner. Liverpool bør passe seg for unødvendige trøstemål.

85. minutt: Spurs med nytt langskudd som går til siden og over.

84. minutt: Rodgers smiler fra øre til øre, noe man ikke ser ofte fra den ellers så kalde bossen!

83. minutt: Liverpool ligger litt lavere på slutten, naturlig nok når man bytter av 3 offensive kanoner. Tottenham står dermed høyere, uten å skape særlig annet enn en corner i ny og ne.

82. minutt: Bare halvminuttet spilt når man spiller igjennom Studge, men Studge blir avblåst på en liten offside.

82. minutter: Nok et bytte, nok en stående applaus! Nye supermann Sterling blir byttet av til fordel for en mann man ikke har sett på lenge, Victor Moses. Dermed får leiesoldaten fra Chelsea også vist seg litt frem på slutten.

80. minutt: Soldado er på vei igjennom men blir kontant stoppet av Flanno. Fantastisk hard takling på ball av gamlesorten. Soldado blir liggende, man kjenner sånne taklinger!

79. minutt: Studge får plutselig en innlegg på seg helt alene inne i feltet til Spurs. Lloris er våken som vanlig å bokser ut og kolliderer samtidig med Studge, uten at det blir noe skade av det.

79. minutt: Liverpool-legende Jamie Carragher med sønn sitter og nyter kampen på tribunen, godt å se at man stadig kan se han på Anfield, om så ikke på banen!

76. minutt: Plutselig finner Spurs hull i Liverpoolforsvarer og man er en Dagger-klarering vekke fra en farlig avslutning. Går til corner som blir spilt inn langs bakken og treffer en hvit trøye, men ballen går høyt over. Tottenham er med i veldig korte perioder, men når de først er med er de farlige.

74. minutt: Frispark til Liverpool. Det er godt ute på kant av 16meteren, og det blir tatt av ingen andre enn Jordan Henderson. Ballen går gjennom alt og alle med 4-5 rødtrøyer som kjemper den inn, men ingen er nær og dermed er Hendos 4. mål denne sesongen et faktum og 4-0 til Liverpool!

73. minutt: Sterling sender Suarez igjennom på en lang ball, men Loris er våkent ute å klarerer på 35 meter.

71. minutt: Johnson alene igjennom på kant, men blir avblåst for å dytte Rose overende. Muligens riktig det.

69. minutt: Et veldig hyggelig bytte, som også viser hvor sikker Rodgers er på seier! Ut går skipper Gerrard til stående applaus, inn kommer Lucas Leiva!

68. minutt: Total dominans av Liverpool for øyeblikket! Liverpool spiller veldig godt og leker med ballen, mens Spurs har pretty much gitt opp allerede.

67. minutt: Plutselig vinner Studge ballen fra Tottenhamforsvaret, denne gangen fra Rose med et veldig svakt tilbakespill mot keeper. Studge får ballen bak seg og prøver å vippe ballen over keeper med et hælspark, men ballen treffer keeper.

65. minutt: Sterling spiller Suarez flott igjennom på hælen men ballen kommer for nær keeper og Loris snapper den foran beina til Suarez. Suarez sparker Loris i ansiktet i forsøket, veldig tydelig ikke med vilje og de tar hverandre de hendene etterpå. Suarez har faktisk også vondt i foten etterpå.

63. minutt: Coutinho får stående applaus når han går av og Joe Allen kommer inn.

62. minutt: Spurs klarer faktisk å spille seg høyere i banen. Blir litt frem og tilbake forran Liverpools 16meter før ballen ender i feltet, men avsluttningen går høyt over og til side for mål.

61. minutt: Ballen går forbi Coutinho, men han springer alt han har og takler for å gjenvinne ballen. Ikke veldig vanlig for den spillertypen, det viser spirit!

60. minutt: Sterling nekter i gi seg i en situasjon nede i kanten av egen halvdel mot Dembele. Slåss om ballen i nesten et minutt før Sterling vinner kastet. Egentlig ganske ubetydelig situasjon, men det viser viljen og innstillingen til Sterling veldig godt!

59. minutt: Bytte for Spurs, Dembele kommer inn for Bentaleb.

58. minutt: Spurs prøver seg på et langskudd fra 30 meter, og det går et stykke over mål. Spurs ser ikke ut til å få stort andre sjanser enn det i dag.

55. minutt: OG der kom 3-0! En fin teknisk detalj av Flanno (!) i forsvar, avanserer med ballen helt frem til 30 meter før mål og gir ballen videre til Coutinho. Coutinho fører ballen til 16meteren før han smeller av et lavt skudd som går helt nede i venstre hjørnet, og da var det plutselig enda et mål til for Liverpool! We shall not be moved!

53. minutt: Fantastisk angrep! Sterling spiller vegg med Studge og er helt alene med keeper. Kan skyte selv men spiller videre til Hendo som skyter over på åpent mål! Fantastisk bra av Sterling, not so much av Hendo.

51. minutt: Spurs med lang ball fram. Løpsduell mellom Dagger og Soldado som dansken taper. Heldigvis greier Agger å krige ballen over linja til utspill. Det kunne fort blitt skummelt.

49. minutt: Suarez prøver å spille Hendo igjennom på en-touch men mister ballen. Hendo prøver å jobbe inn ballen men lager frispark midt på banen.

46. minutt: Sterling tar ballen og stormer i angrep og lager corner. Corneren blir igjen tatt som kort variant. Den blir stilt litt frem og tilbake før den klareres.

46. minutt: Coutinho blir dratt i det han skal spille en stikker og angrepet blir sabotert, gult kort til Sigurdsson

45. minutt: Liverpool sparker i gang 2. omgang!

2. omgang

Oppsummering 1. omgang:

For en omgang! Selv om det ikke har vært en milliard konkrete sjanser har Liverpool knust Tottenham etter alle kunstens regler i alle deler av spillet. De eier ballen, er utrolig hissige og gode i gjenvinningsfasen, gir ikke Tottenham noen sjanser gratis og er utrolige kontringskåte. Jeg skrev om det i forhåndsstoff hvor viktig det ville være for Liverpool å få et tidlig mål for å tvinge Tottenham til å stå høyt, og her ser vi akkurat hvor viktig det er. Mål etter 1 minutt og siden har Liverpool dominert. Det lå i lufta at her kom det flere mål, mange flere mål! Men det var ikke før Tottenham måtte bytte inn Dawson at det 2. målet kom, og gir du Suarez sjansen så tar han den. Det kunne fort vært flere mål da Suarez hadde en ball i tverrligger som gikk ned på linja, men den var ikke over. Man går med «bare» 2-0 til pause, men ender det slik etter 90 minutter blir jeg overasket. Liverpool trenger ikke endre noen verdens ting før 2. omgang, skal den bli annerledes enn 1. omgang må Tottenham endre noe.

45. minutt +2: Og slik blir det, pause på stillingen 2-0 til Liverpool!

45. minutt +1: Skrtel har lite hastverk med å ta kast på slutten, Liverpool virker som de er fornøyd med å gå med 2-0 til pause

45. minutt +1: Tottenham frampå på slutten. Kommer tett inn på linja med Liverpools mål og legger inn, men ballen blir blokkert i Spursspilleren og ut til utspill

45. minutt: 2 minutter tillagt

44. minutt: Suarez og frispark er ikke helt venner for tiden! Prøver på en frekkis i keeperhjørnet denne gangen, men det sniker seg utenfor, igjen!

43. minutt: Skrtel bryter flott på egen banehalvdel og igjen (!) spiller han Suarez flott igjennom. Han setter fart, prøver å dra av en Tottenhamforsvarer, men den stopper i hånda til forsvaren. Frispark fra ca 18 meter

40. minutt: Gigantsjanse når Studge vinner ballen nesten ved Tottenhams 16meter! Han setter fart og spiller perfekt inn på Suarez som header nydelig opp i krysset, men det treffer tverrligger ned på linja og ut! For en sjanse! Der burde det virkelig stått 3-0!

39. minutt: Poor scouser Tommy går på tribunen når. Man er tydeligvis ekstra sangglade i dag på Anfield! Samtidig opplyser Norsk Tipping om at oddsen for at Liverpool vinner 1,04, mens Spurs-seier gir 50 i odds. Det sier vel i og  for seg sitt.

37. minutt: Spurs holder litt på ball for en gangs skyld, og det på Liverpools halvdel. Blir litt opp og ned før det blir en langskudd fra ca. 25 meter med en del trykk, men det er rett på Mignolet og han holder enkelt

35. minutt: Possesion LFC 61% – 39% Spurs

34. minutt: For en spiller Sterling har blitt. Hver gang han har ballen i beina tar han seg nesten like lett forbi motstanderen som Suarez gjør! Han mangler en del fysikk, men er helt utrolig rask.

33. minutt: Denne gangen tar Studge frisparket og skyter like over tverrligger, godt frispark

31. minutt: Studge rykker i fra mot Spurs sitt mål og blir tatt rett på utsiden av 16meteren. Frispark og gult kort til synder Kaboul. På reprisen ser man at der minimalt av kontakt, dessverre. Studge, liker det ikke!

28. minutt: We shall not be moved og We’re gonna win the league runger på Anfield, magisk stemning!

27. minutt: Det skjer så mye nå at jeg ikke har sjans å dekke alt! To cornere har gått uten å produsere noen særlige sjanser.

26. minutt: Tror ikke verden står til påske. Skrtel (!!!) har begynt å spille millimeterstikkere til Suarez, som på mesterlig vis tar seg forbi Spursbacken og legger fint inn

26. minutt: Spurs har ikke gitt seg. Eriksen får ballen inne i feltet og skyter men Skrtel blokkerer forsøket. Det blir retur fra Skrtel som blir headet på mål, men det er svakt og Mignolet har god kontroll.

24. minutt: Og det kan bli fatalt! Det første Dawson gjør med ballen er å sende den bakover uten å se seg for. Det gjør du ikke ustraffet når Suarez er på jobb, og Suarez snapper selvsagt opp ballen. Han springer fra hele Spursforsvaret og legger ballen nydelig ned i hjørnet, 2-0! Suarez ligamål nr. 29, just cant get enough!

24. minutt: Vertonghen må gi seg tidlig for Spurs, inn kommer Dawson

23. minutt: Suarez tar frisparket og prøver å curle den i krysset, men det blir for høyt og går en god meter over.

21. minutt: Frispark fra ca. 25 meter til Liverpool når Hendo prøver å spille ballen inn mot feltet men treffer en Spursspiller i hånda. Det dømmes for hands, men på reprisen ser det heller ut som at han treffer skulderen enn armen.

19. minutt: Gerrard slår corneren og prøver på en lav variant som ikke treffer noen.

18. minutt: Dersom Liverpool fortsetter å være så hissige på mål og ikke et mirakel skjer for Spurs del så kommer dette til å ende i en mangemålsseier.

16. minutt: Suarez driver som vanlig og stresser motstanderforsvaret med ekle løp i bakrom, denne gangen presser han frem en corner. Corneren er godt slått men blir klarert. Ballen havner ut på kant igjen, men Tottenham vinner tilbake til slutt. De kommer ikke lengre enn midtstreken før de mister ballen og må felle en Liverpoolspiller i forsøk på å gjenvinne ballen.

14. minutt: Sterling får en nydelig tversover fra, you know who, Coutinho som drar av to mann på flotteste Suarez-vis før han legger et godt innlegg som dessverre ikke treffer noen.

13. minutt: Det er mye forsøk på stikkere nå. Nok en gang med Coutinho som prøver å sende en stikker, denne gang til Hendo, men den blir akkurat for lang. Liverpool er utrolig hissige på flere mål.

10. minutt: Possesion LFC 60% – 40% Spurs

10. minutt: SAS kombiner veldig fint når Suarez er løs på kant og legger inn, men ballen er for høy for Studge

9. minutt: Liverpoolseier gir deg den fantastiske oddsen av 1,14 hos Norsk Tipping for øyeblikket, det sier sitt etter 9 minutter.

9. minutt: Coutinho prøver å sende en stikker igjennom til Sterling men den blir for lang

8. minutt: Spurs greier ikke holde lenge på ball før Liverpool vinner den. Liverpool er helt utrolig gode på å vinne ball akkurat nå, og er utrolig hurtige med en gang de får ballen.

6. minutt: Det er hockey og ikke fotball på gang her! Spurs fint fremme med Eriksen som legger inn, men Johnson får klarert langt. Ballen havner hos Sterling som stikker og spiller motsatt til en Suarez som bare har en forsvarer mellom seg og mål. Kommer dessverre ikke forbi, men kunne fort blitt en kjempesjanse der! Spørs om han ikke skulle skutt istedenfor å prøve å dra av forsvareren, men det er ikke helt Suarez sin stil.

4. minutt: Alt går veldig fort nå og Liverpool angriper og angriper som om uret skulle vist 89 minutter og de lå under med ett. De får frispark som blir slått veldig fort og Sterling har mye plass ute på siden, men det er ingen inne i feltet. Suarez kommer løpende etter, men han taper i kamp mot 5 hvite trøyer.

3. minutt: Stemningen er til å få gåsehud av gjennom skjermen. Det var høy stemning før kampen, og et så tidlig mål gjorde ingen skade på den!

1.minutt: Liverpool åpner med å holde på ball lenge før ballen går til Coutinho som spiller Johnson nydelig ut på kant. Johnson avanserer ut på kant, legger hardt lavt inn og treffer en Spursspiller som styrer ballen i mål, 1-0 etter 1 minutt på selvmål!

1. minutt: Tottenham sparker i gang, men Liverpool overtar med en gang

Før kampen runger You’ll never walk alone fantastisk høyt på Anfield.

1. omgang

11′eren Liverpool stilte fra start var:

Mignolet, Johnson, Skrtel, Agger, Flanagan, Gerrard, Henderson, Coutinho, Sterling, Sturridge, Suarez

Nesten det samme laget man stilte mot Sunderland utenom at Allen er erstattet av Sterling, dermed et mer offensivt lag. En må nok anta at Tottenham ikke kommer for å spille veldig åpen fotball, og at man dermed må satse fremover for å få et tidlig mål å løse opp i Spurs.

Forhåndstoff

Liverpool har ikke mindre enn 7 strake seiere i Premier League for øyeblikket. Selv om det ble alt for spennende i forrige kamp mot Sunderland, av alle lag, er man stadig i dytten. Det forrige kamp viste oss er at vi må leve opp til det hele laget konstant ytrer i media- hver kamp er en cupfinale! I dag møter vi langt bedre motstand i en Tottenham lag som tidvis har vært gode denne sesongen. En 6. plass, uten stor sjanse for å havne mye lengre ned eller å kunne kjempe seg stort mye lengre opp er fasit etter 31 runder. Det er nok en fordel her i at Spurs ikke har så mye å spille for, mens vi har alt å spille for. MEN, vi må ikke gå i Sunderlandfella som vi nesten gikk i sist. Bare fordi vi slo Tottenham 5-0 på White Hart Lane betyr ikke at dagens match ender 10-0. Vi er på Anfield, og der pleier vi å være gode, men hvis Sunderland nesten kan lage problemer kan hvem som helst lage problemer. Vi må gå ut i hundre og aldri slippe Spurs inn i kampen dersom vi vil ha 3 poeng.


Prøv å hold en respektfull tone i kommentarfeltet. Rasistiske og diskrimerende kommentarer blir slettet, trollere blir ignorert. Og selv om det er mange grammarnazis der ute, prøv å ikke ta helt av når dere ser en ord del ings feil please. Much thanks