Larsarholm.net

Liverpool 3-2 Man City

Foto: Liverpool FC, facebook

Publisert av Lars, 13. april 2014 | Sist oppdatert: 13. april 2014 16:44

Nervene er i høyspenn, denne kampen MÅ vinnes!

Oppsummering hele kampen

FY FOR EN KAMP! Må ha en helsefagarbeider med meg neste kamp, jeg har ikke normal hjerterytme fra slutt til start, dette kan ikke være snytt! Liverpools omgang var først, så kom City sin. På slutten ventet Liverpool på feilen de trengte, for uten Studge greide de ikke legge skikkelig press. Mye mulige straffesituasjoner, og i mulige straffer vinner nok City 3-2. Men LIVERPOOL vinner til slutt! Top of the league, SOM VANLIG nå om dagen, og langt over både Chelsea og City, men de har færre kamper spilt begge to. Men at Henderson nå får karantene kommer utrolig dårlig, men Liverpool får stå ut den stormen og. ANFIELD får MOTM i dag, fy for en stemning! De bar fram Liverpool som en 12. mann mer enn jeg har sett noe stadion før! I dag var dagen, og Liverpool vant en helt fantastisk fotballkamp for de 96, mer enn verdig!

Oppsummering av 2. omgang:

For en 2. omgang! Først går City opp til både 2-1 og 2-2, og det ser veldig skummelt ut! City står utrolig godt, blir snytt for straffe og det ser ikke ut til å gå veien. MEN SÅ! Kompany gjorde den feilen Liverpool trengte, Coutinho scorte som han måtte. Det blir ingen tur i parken ut, det blir kniven på strupen og pusteproblemer! City utrolig nærme, men Liverpool kjører det ut, til tross for Hendo sitt røde kort!

90. minutter +5: CLATTENBURG BLÅSER AV, LIVERPOOL VINNER, LIVERPOOL VINNER!!!!!!!!!!!!!!!! 10 PÅ RAD, 3-2 OVER CITY, WE’RE GONNA FUCKINGS WIN THE LEAGUE!

90. minutter +5: På overtid av overtid på

90. minutter +4: På reprisen ser vi at Skrtel faktisk bokser ut innlegget hvor Zabaletta etterpå handser, det skulle nok vært straffe!

90. minutter +3: Sterling går av, inn kommer Lucas Leiva! Sterling får fortjent stående applaus!

90. minutter +3: City legger inn med alle mann i boksen, men Zabaletta handser og Liverpool vinner frispark.

90. minutt +2: Liverpool prøver å kontre, men Hendo gjør et dårlig touch og får ballen for langt foran seg. Kaster seg inn i et knallhard takling og blir utvist! Det virket utrolig strengt, nå må Liverpool spille de siste minuttene med en mindre

90. minutt +1: Sterling vinner frispark midt på banen, ALT er viktig nå!

90. minutt: Corner til City, men Mignolet holder den fast. Reprisen viser holdning mellom Skrtel og Kompany, ikke noe nytt

90. minutt: 5(!!!) minutt tillegg, i alle dager??!

89. minutt: City står veldig høyt, og spiller rundt Liverpools 16meter. De biter seg fast, men skaper ikke sjanser, bare venter på åpninger

88. minutt: Coutinho går av, Moses (??) går på. Hvorfor ikke Dagger eller Lucas? Jaja, in BR we trust!

88. minutt: Suarez blir nok en gang spilt igjennom på offside

87. minutt: City eier ballen for øyeblikket, men ender opp med å spille ballen ut til utspill

85. minutt: Coutinho klosser det til og tar Ferdandinho med motsatt fot av det han egentlig takler med. Frispark på kant av 16. Frisparket treffer Johnson som header ballen høyt opp, rett over mål, men Mignolet får bokset unna. City beholder ballen.

85. minutt: Jeg stoler alltid 110% på BR, men syns han burde bytte inn enten Dagger eller Lucas snart. Men før han gjør er det nok ikke riktig, han vet hva han gjør.

84. minutt: City forsøker å legge inn, men det blir for høyt for lille Aguero. Har lite luftstyrke framme nå

83. minutt: City står høyt men Coutinho bryter. Forsøker å kontre, men City vinner på ny og spiller opp, men det blir offside på Nasri.

82. minutt: Hendo prøver å tre igjennom Suarez men det stopper opp. Liverpool beholder alikevel ballen. Ballen blir på ny spilt igjennom mot Suarez, denne gangen kommer ballen frem men det er offside

81. minutt: Demichelis vinner hodeduellen men Mignolet har god kontroll nede i hjørnet, holder ballen sikkert.

81. minutt: Allen greier ikke å hindre corner. Corneren treffer Hendo, men går ikke langt nok unna. City angriper på ny, men skipper Gerrard klarerer til ny corner.

80. minutt: Flanno ofrer igjen alt, og crasher med et reklameskilt fordi han greier ikke å stoppe når han har headet ballen til kast.

79. minutt: Flanno er i fyr og flamme, kunne skjermet vekk et tog for øyeblikket, INGENTING kommer forbi han. Det målet vekket virkelig spiriten hos alle Liverpoolspillerne på ny! Stemning på Anfield kjennes nok en gang godt gjennom skjermen!

78. minutt: Innkastet blir lagt inn foran mål mot Kompany, som gjør et skikkelig sleivspark på ballen. Ballen havner rett hos Coutinho som endelig har lært seg å skyte, og banker inn 3-2!!!! KOM IGJEN NÅ LIVERPOOL, NÅ KAN VI KLARE DET!

77. minutt: Sterling gjør livet vanskelig for Michelis som må klarere til kast. Zaballeta for gult kort for en tidligere situasjon når han tok Coutinho

76. minutt: Liverpool spiller mye mindre presist nå, det ser man på at det blir nok en offside. 3 offsider på kort tid, nå MÅ man løfte spillet!

74. minutt: Plutselig bommer Skrtel på en takling og City er igjennom to mot en. Det blir et vanvittig farlig innlegg, men Aguero er centimetere for kort til å kunne sette ballen inn.

73. minutt: Nå står City høyt, men skaper ingenting enn så lenge. Roper på straffe med flere anledninger, men alt er relativt billig. Nasri har forsovet en god anklage når han blir tatt av Flano som er på etterskudd. Sakho gjør spillet uten ball bra, men når han har ballen i beina spiller han den alt for lett vekk.

72. minutt: NYDELIG spill foran 16. Coutinho ut foran til Allen, Allen til Flanno midt foran, Flanno til Hendo som spiller Suarez men det er offside.

70. minutt: Suarez blir tredd igjennom alene med keeper, men det er klar offside

70. minutt: Allen blir tredd igjennom på ny, men ser veldig usikker ut foran mål. Må bruke støtte og sjansen forsvinner

68. minutt: Suarez trer Allen nydelig igjennom, Allen prøver å legge igjen med City klarerer og kontrer istedenfor. Hadde det vært Studge…

68. minutt: Kampen er jevnere nå, og City trakk ut tid på byttet, man er tydeligvis greit fornøyd med uavgjort på andre kant av banen.

67. minutt: Bytte for City, Dzeko ut, Agüero inn

66. minutt: NÅ MÅ LIVERPOOL VÅKNE!!! Hendo vinner ballen flott fra Nasri og skal spille ballen tilbake til Mignolet, men trer heller Dzeko perfekt igjenom. Han skyter og Mignolet redder godt, det blir retur, men der er skipper Gerrard tilbake og jobber knallhardt og får klarert.

65. minutt: Allen går inn for Studge

64. minutt: Suarez i duell med Kompany inne i City sitt felt og blir revet overende! Der blir Liverpool snytt for straffe nr. 2 og Kompany burde vært utvist!

63. minutt: Samtidig går Studge av med skade, ingenting går Liverpools vei nå!

62. minutt: I alle dager for et flaksemål, i helvette! Det tar minst 10 sekunder før man innser at ballen faktisk havner i nettet. Milner spiller gjennom Silva på som legger ballen inn, ballen treffer Skrtel slik at den endrer rettning og treffer skoen til Mignolet slik at den dabber over han og havner i mål. 2-2.

61. minutt: Ballen havner hos Kompany og City kan komme

60. minutt: Liverpool kontrer med SNS på corner. De er egentlig to mot to, men det går sent, og det blir litt flere. Til slutt går Studge alene mot mål, og blir tatt, men får ikke straffe. Der ble Liverpool snytt! Ender i corner

59. minutt: Nå slår David Silva inn et farlig innlegg mot Milner, og det er cm fra at Milner treffer ballen. City er grusomt farlige nå. Corner til City, Liverpool må vinne tilbake dominansen i denne kampen og ri av stormen!

58. minutt: City er veldig farlige nå. Ballen havner på ny 45 grader i Liverpools felt, denne gangen er den rett foran Skrtel. Han skal klarere, men bommer på ballen. Til slutt er det Gerrard som klarerer

57. minutt: Unødvendig bråk i etterkant av målet. Suarez står med ballen i hånda og skal legge den ned for avspark, men Nasri prøver å ta ballen. Ingen kort

56. minutt: Liverpool lot City komme, og det lå et mål i lufta. Identisk situasjon når Milner legger inn fra 45 grader og Nasri skyter og scorer. 2-1. Nå MÅ Liverpool heve nivået!

55. minutt: Nasri får ballen 45 grader fra Milner og setter ballen i mål, men ballen har vært utenfor linja og det blir utspill.

55. minutt: Liverpool står helt utrolig passivt nå, de lar City komme mer eller mindre. Greit at vi markerer godt nok, men å la City kommer er ikke verdig Liverpool og ikke smart heller!

53. minutt: Milner prøver å avansere langs siden, men springer rett i Flanno og får ikke frispark

52. minutt: For en gangs skyld filmer Suarez, total ingen kontakt mellom han og Michelis. Dommeren står i god posisjon, og Suarez er veldig heldig som ikke får gult kort nummer to. Filming er aldri og vil aldri være det The Liverpool Way, skjerpings Luis!

51. minutt: Studge prøver å avansere mot Citys mål men han blir for alene, og greier det ikke mot 4 City-spillere.

50. minutt: Med en gang han kommer inn prøver Milner og spille igjennom, det er skummelt men Skrtel gjør en glimrende takling.

50. minutt: Bytte for City, Milner inn Navas ut

49. minutt: Skrtel med en utrolig god jobb mot Nasri når han skjermen ballen ut fra ca. 10 meter foran dødlinja

48. minutt: Sterling drar seg nydelig forbi 4 mann i samme finte, drar av en mann til og ser helt Suarez ut. Avanserer mot mål og vil skyte selv, men skuddet går håpløst lang utenfor

47. minutt: Men uten det samme tempoet så blir det ikke det samme og Liverpool overtar

46. minutt: City ser ut til å prøve å gå ut å spille og styre som de gjorde i slutten av 1. omgang, i et litt lavere tempo

45. minutt: City sparker i gang 2. omgang

45. minutt: King Kenny mottar en Liverpooldrakt med 96 på, i tillegg til et Celticskjerf som er gave fra Celtic, fin gest!

2. omgang

Oppsummering av 1. omgang:

FOR en kamp! Måten Liverpool spiller på de første 35 minuttene er mer enn en serievinner verdig! City får ikke en avslutning på mål før etter 40 minutter, hvem andre kan skryte av sånt? Men det henger voldsomt sammen med stemmingen, innimellom så piper Anfield sammenhengende når City har ballen og jubler når Liverpool vinner den. Stemningen kan føles gjennom skjermen, de som er på Anfield må ha det fantastisk! På slutten kommer City veldig mye mer med i kampen, og kjører på mot slutten. Når Liverpool redder ballen på streken to ganger, og når Ferdandinho får stå alene så kunne det utrolig fort stått 2-2. Men det står 2-0 til pause, og det er veldig fortjent. Hvis City går ut i 2. omgang som de avsluttet første så vil Liverpool få problemer, men City greier ikke å spille en hel kamp som det.

45. minutt +2: Joe Hart bokser ballen ut og da blåses det for pause, Liverpool leder 2-0!

45. minutt +1: Suarez nesten alene med keeper men ballen går ikke helt forbi Kompany og helt til corner

45. minutt +1: City tar corneren kort, og Liverpool er tre mann nede og vinner ballen. Suarez får en tilsiktet albue i ansiktet av Ferdandinho og det blir frispark og gult kort, ikke pent!

45. minutt: City står utrolig høyt nå! Spiller rundt Liverpools 16meter og finner en udekket blåfarget inne i feltet som får skyte fritt, Mignolet gjør en fantastisk redning!

43. minutt: For en corner! Ballen blir headet over Mignolet, reddet på strek TO ganger før Mignolet holder. For en sjanse!

43. minutt: Litt sluttspurt av City før pause nå. Avanserer godt langs siden, legger farlig inn og skaper corner.  

42. minutt: Mignolet er UTROLIG heldig når han skal spille ut ballen og spiller den RETT i beina på Dzeko. Det er heldigvis hardt nok til at han ikke får kontroll og han mister ballen.

41. minutt: Liverpool vinner ballen høyt i banen med Coutinho. Kunne ha spilt SNS med mye rom på høyre og venstre, men skyter selv, lang utenfor, dårlig avgjørelse.

40. minutt: Attempts LFC 6-4 City, On Target 3-0, City har skapt LITE!

39. minutt: Norsk Tipping har en odds på 1,08 for Liverpoolseier, 23 for City

37. minutt: City bruker utrolig lang tid på å sette opp folk foran muren for å skape åpningen, men når skuddet kommer så er det ingen åpning. Ballen blir spilt ut på kant igjen, men det blir et dårlig innlegg som går helt inn til Mignolet

36. minutt: Coutinho gjør en klønete takling på Nasri og det blir frispark til City fra 20 meter, midt foran mål. Skummelt!

35. minutt: Ballen går rett i beina på Kompany, og City forsøker å kontre. Ender med en ekkel høy, lang ball mot Dzeko men Johnson klarerer.

35. minutt: Liverpool biter seg fast og spiller rundt Citys 16meter, til slutt klareres ballen til corner for Liverpool

32. minutt: Merkelig situasjon når Sakho går utrolig hardt inn for å klarere ballen til corner for Dzeko, men bommer på ballen og ballen triller ut til utspill. Han takler imidlertid Dzeko med hodet innenfor 16, men det blir ikke straffe. Merkelig situasjon, der ble nok faktisk City snytt for straffe…

31. minutt: Skummel corner men Mignolet bokser den ut av faresonen!

30. minutt: Liverpool overtar og holder på ballen. Silva er den som vinner den og Dzeko er igjennom, men skipper Gerrard gjør en vanvittig god takling inne i feltet og ballen går til corner.

28. minutt: Ny god sjanse! Langpassning mot Suarez som vinner ballen høyt oppe med Citys 16, med bare Demichelis mellom seg og mål. Drar av stopperen og prøver å spille mot Studge, men den går forbi og havner hos Sterling. Sterling snubler nesten ballen til Studge som kan sette den, men det blir bare nesten.

27. minutt: Helt VANVITTIG stemning på Anfield, City er tydelig preget!

26. minutt: OG PÅ corneren etter så sitter 2-0!!!! Godt innlegg på Skrtel på første stolpe som setter ballen utagbart høyt over Hart!!!!! WE SHALL NOT BE MOVED!

25. minutt: INGEN holder Gerrard og han header knallhardt helt alene på mål men Joe Hart REDDER! Vanvittig redning, der burde det være 2-0!

24. minutt: City biter seg litt fast foran mål og slår et farlig innlegg lavt langs bakken, men Liverpool vinner tilbake ballen og kontrer. Det er rett før Suarez får ballen alene med keeper, men det blir klarert til corner

23. minutt: Coutinho med nok en god defensiv takling, denne gang er det Nasri som får kjenne det, veldig bra!

22. minutt: Flanno vinner duellen inne i feltet og klarerer ut til returrommet hvor Nasri og Suarez kjemper om ballen, Suarez blir tatt og det blir frispark.

21. minutt: Navas er innenfor 16meteren til Liverpool, men Henderson presser det ut til corner

20. minutt: Garcia sin første takling etter 3 minutter resulterer i gult kort, alt for sen inn bakfra mot Hendo.

17. minutt: Yaya Toure går ned for telling uten at noen er borti han, det skuddet ble slutten for Yaya i dag. Han blir byttet av til fordel for Javi Garcia.

17. minutt: Johnson får ballen og spiller fint til Suarez rett på 16meter. Det kan bli veldig farlig, men Suarez tråkker på ballen.

16. minutt: Liverpool prøver på utrolig mye bra rett utenfor Citys 16 men får ikke balenn igjennom.

14. minutt: Sterling drar seg veldig fint ned langs kanten og slår et perfekt innlegg mot Studge som setter ballen rett utenfor, stor mulighet!

14. minutt: Possesion LFC 63% – 37% City

13. minutt: Yaya får ta det første skuddet eldig fint på vei mot Citys 16, men passningen gjennom mot Studge blir stoppet. kast. for City, men det går høyt over og han ser ut til å pådra seg en strekk i samme slengen.

13. minutt: Coutinho og Suarez kombinerer veldig fint på vei mot Citys 16, men pasningen gjennom mot Studge blir stoppet.

12. minutt: Coutinho tilbake på egen 16 og takler nydelig ut til innkast, god defensiv innsats!

11. minutt: Johnson prøver å finne Suarez inne i feltet men Hart holder ballen.

10. minutt: Hendo og Sterling kombinerer nydelig ute på siden og drar seg fram mot mål, men innlegget blir blokkert til innkast. Fantastisk nydelig spill!

6. minutt: SÅ SMELLER DET! SUAREZ SPILLER IGJENNOM STERLING SOM ER HELT ALENE MED KEEPR, STOPPER OPP FINTER SIDE OG LEGGER DEN NYDELIG I MÅL! 1-0!!!!!!!!!!! MAKE US DREAM, WE SHALL NOT BE MOVED!

4. minutt: Demichelis sparket ned Suarez tidligere i kampen uten at det ble frispark. Nå tar Suarez hevn og er ALT for sen inne en takling i en duell hvor han aldri verden vinner ballen, klart gult kort.

3. minutt: Coutinho prøver seg på et skudd fra 25 meter, men det går langt utenfor.

1. minutt: Liverpool eier ballen i åpningsminuttene. Pipekonsert av en annen verden når City overtar, vanvittig jubel når Liverpool vinner ballen.

1. minutt: Liverpool sparker i gang et Anfield som sprenger over av stemmning!

1. omgang

11′eren Liverpool stiller fra start er:

Mignolet; Johnson, Sakho, Skrtel, Flanagan; Gerrard, Henderson, Coutinho; Sterling, Suarez, Sturridge

11’eren man stiller fra start er en offensiv formasjon, hvor man fremdeles har plass til både Sterling og Coutinho. Samtidig falt valget på Sakho og ikke Agger i midtforsvaret. Sakho gjorde en match mot West Ham, og ettersom Dagger har vært skadet var han nok og bedre klar fysisk for kampen.

Forhåndstoff

Liverpool er stadig på sin helt vanvittig syke seiersrekke, med intet mindre enn 9 strake seiere, ingen lag i noen av de 5 største ligaene i Europa kan matche det, ikke engang nåværende europamester Bayern München! Man møter et City lag som kanskje ikke har en slik seiersrekke, men som har vært i vanvittig god form de og. For uten om uavgjort mot Arsenal har det ikke vært få 3-poengere som har gått deres vei. Forrige kamp slo de Liverpool 2-1 på Etihad, men både manger og spillere har uttalt at det var den vanskeligste kampen de hadde spilt hele året, og at de ikke helt forsto hvordan de klarte å vinne den. Å spille så godt på Etihad er en prestasjon i seg selv. Når man er på et stappfullt Anfield, med supportere som står klar til å møte spillerne 2 timer før kampstart ved Shankly Gates, da bør Liverpool ha verdens beste ramme på en kamp! Samtidig var det i går 25 år siden den skjebnesvangre kampen på Hillsborough. I dag vinner vi ikke bare for oss selv og en verden av supportere. I dag vinner vi for de 96, justice for all!


Prøv å hold en respektfull tone i kommentarfeltet. Rasistiske og diskrimerende kommentarer blir slettet, trollere blir ignorert. Og selv om det er mange grammarnazis der ute, prøv å ikke ta helt av når dere ser en ord del ings feil please. Much thanks