Larsarholm.net

Liverpool 0 – 2 Chelsea

Publisert av Lars, 27. april 2014 | Sist oppdatert: 27. april 2014 16:13

Kvalmende, ond, frustrerende, patetisk tragedie

Oppsumering hele kampen

Chelsea forsøkte å vinne ved å la være å spille, i tillegg til å jukse så mye som mulig (utdraging av tid). Dette ga dommer lov til, og med en dose flaks i tillegg vinner Chelsea. Det er kvalmt, det er motbydelig, det er patetisk, det er Chelsea. Hadde jeg heid på Chelsea hadde jeg vært så flau at jeg aldri hadde gått ut blant folk igjen. Dersom noen prøver å skylde på at skadene gjorde at laget var så dårlig anbefaler jeg dem å sammenligne laget sitt med det Crystal Palace stiller og se på kampen mot City. Hvis dette er utviklingen til moderne fotball konverter jeg til ishockey på fulltid, dette er og blir poengløst.

Oppsumering 2. omgang

Identisk med første omgang, litt flere skudd for Liverpools del.

90. minutt +2: Chelsea får et mål til, men det er ikke Torres som scorer det fordi til og med ikke urettferdigheten selv tørr å gjøre smerten så vond.

46. minutt – 90. minutt: Chelsea spiller ikke men klokka går, Liverpool stadig høyere uten å få noe betalt for det

Oppsummering 1. omgang:

Chelsea uinteresserte å spille fotball, leder for det. Liverpool forsøker å spille fotball, får ingenting igjen for det.

45. minutt +4: Det er pause på 0-1

45. minutt +2: Urettferdigheten er fullkommen når Chelsea premieres av Fru Fortuna med et gratismål.

2. minutt – 45. minutt: Dommer Atkinson totalt uinteressert i å håndheve regelverket rundt å dra ut tid, men kommer ikke til å få noen straff i etterkant, er jo han som legger lista. Chelsea uinterresert i å spille fotball, Liverpool prøver fortvilt til ingen nytte.

1. minutt: Chelsea begynner å hale ut tiden samt gir opp å spille noe som ligner på fotball. Går inn for mesterskap i bussparkering.

11′eren Liverpool stiller fra start er:

Simon Mignolet – Glen Johnson, Martin Skrtel, Mamadou Sakho, Jon Flanagan – Joe Allen, Steven Gerrard, Philippe Coutinho – Lucas Leiva – Raheem Sterling, Luis Suarez

Forhåndsstoff

Mourinho drev med standard utpsyking.  


Prøv å hold en respektfull tone i kommentarfeltet. Rasistiske og diskrimerende kommentarer blir slettet, trollere blir ignorert. Og selv om det er mange grammarnazis der ute, prøv å ikke ta helt av når dere ser en ord del ings feil please. Much thanks