Larsarholm.net

7 jysla goe grunner for å gå stadion på søndag!

Publisert av Lars, 26. oktober 2018 | Sist oppdatert: 26. oktober 2018 11:56

Nå gjelde det!

Søndag 15:00 møter Viking Ull/Kisa på SR Bank Arena. Her er 7 jysla goe grunner for å gå på kamp:

1. Viking e på gang: Forrige runde slo vi Ålesund, laget som har ledet ligaen nesten hele sesongen, 1-3 på bortebane. Det var en fantastisk lagprestasjon, og Viking viste virkelig hva de kan! Ta deg en tur på stadion å se feiende flott Vikingfotball!

2. Viking er OBOS mest-scorende lag: Ingenting er kjekkere enn lag som scorer mål! Viking har OBOS-ligaens toppscorer på laget, Tommy Høiland, og Viking scorer i snitt 2,22 mål per kamp. Bli med se når de scorer enda fler!

3. Ikke nok med det – det vinner oftest også: Det hjelper jo ikke å score hvis man ikke vinner, men Viking har hele 17 seiere iår, flest i ligaen. Blir du med og støtter de mørkeblå kan det bli nummer 18!

3. Utrolig viktig kamp: Det er 3 serierunder igjen. Med 3 seiere er Viking garantert opprykk, uten blir det veldig vanskelig. Derfor MÅ vi vinne på søndag, og de to neste rundene – vinn eller forsvinn!

4. Vi trenger et lag i øverste divisjon: Et Stavanger uten et eliteserielag er som et Stavanger uten olje, som et Stavanger uten domkjerkå, som et Stavanger uten halv horn med ost og skinka piffi varmt. Det er bare ikke det samme. For å få balansen tilbake i livene våre, må vi vinne på søndag.

5. Viking trenger støtten: På 16. mai kampen mot Sandnes Ulf var det tilnærmet utsolgt på stadion. Da spilte Viking opp for fult, og vant hele 5-2, med 4-0 på tavla etter bare halvtimen spilt. Med skikkelig 12. mann på tribunen blir Viking så mye bedre!

6. Du har ikke noe bedre å gjøre: Ærlig talt, hva pleier du å gjøre på en søndag uansett? Kjøre hjem fra hytta? Det finnes mer spennende ting å fylle livet med. Som f.eks. være vitne til en av de historiske kampene hvor Viking kjempet seg tilbake i eliten.

7. Få meg hjem! Jeg bor for øyeblikket i Nederland og er fult opptatt med mastergrad i psykologi. Jeg setter alt det på vent og kjøper flybilletter til Stavanger for å se Viking – Kongsvinger hvis Viking vinner mot Ull/Kisa på søndag!

Ta me kånå, ongane, naboen, postmannen, svigermor og tannlegen – når alle e på stadion blir det så fin stemning! Så slår med Ull/Kisa, og tar et steg nærmere eliten!

Drømmen leve!


Prøv å hold en respektfull tone i kommentarfeltet. Rasistiske og diskrimerende kommentarer blir slettet, trollere blir ignorert. Og selv om det er mange grammarnazis der ute, prøv å ikke ta helt av når dere ser en ord del ings feil please. Much thanks