Larsarholm.net

For ein kamp!

Publisert av Lars, 29. oktober 2018 | Sist oppdatert: 29. oktober 2018 11:44

Viking 1-0 Ull/Kisa

For. En. Kamp.

Tredje siste kamp for sesongen. Første av 3 cupfinaler Viking måtte vinne for å ha sjans om opprykket. Og kampen hadde alt.

Sjansetelleren nærmet seg tre-sifret. Ball i mål som ble annulert på grunn av en veldig liten albue fra Nakkim.

Sale ut med skade etter 10 minutter, ble erstattet med Zymer. Han hadde bestemt seg for å brenne alle sjanser idag, både høyt over, men også centimetere utenfor.

Det var en utrolig intens kamp. En sånn kamp du må pine deg gjennom. Sånne kamper som jeg har sett Viking spille så mange av. Hvor jeg så inderlig håper at de skal vinne, men som regel ebber ut i ingenting. Særlig når det gjelder som mest.

Men ikke idag.

Idag var frelseren med oss, helt på slutten. 10 sekunder med overtid igjen på klokka når ballen blir banka opp i banen på måfå. Ballen havner hos Tripic, som får kontroll. Kan det gå?

Tripic ser trøtt ut, og går lenge med ballen i beina, men får den inn i feltet. Så er det klabb og babb i det som føles som 20 år.

Til slutt faller ballen ned hos Furdal. Han sender ballen i rettning Høiland. Høiland skyter. Ballen går inn. DEN GÅR INN. IKKE OFFSIDE, IKKE FRISPARK, IKKE ANULERT, DEN GÅR INN. VIKING VINNER, PÅ OVERTID AV OVERTID.

For en kamp. Jeg sprang rundt leiligheten og skreik lenge, lenge, lenge etter målet. Jeg skal være glad leiligheten min er rimelig lydtett. Har utrolig nok ikke fått nabovarsel enda.

Etterpå ble jeg sittende i stolen min, anpusten, mens jeg hørte den delige lyden av fløyta som gikk for full tid.

For en følelse. Vi vant. Vi vant.

Det betyr flere ting. Det betyr at vi er to seiere unna garantert opprykk. Det betyr at vi for en gangs skyld må vinne, eller i hvert fall spille uavgjort, i Mjøndalen.

Også betyr det at jeg må jeg kjøpe flybilletter. Jeg skulle egentlig på tur den helga, og jeg har mye å gjøre med masteren, men drit i det. Viking har ikke sjansen til å rykke opp hver helg.

Jeg skal endelig få komt meg på kamp når Viking møter Kongsvinger i siste runde. Da håper jeg at opprykket nesten allerede er sikret med seier mot Mjøndalen borte.

Drømmen lever!


Prøv å hold en respektfull tone i kommentarfeltet. Rasistiske og diskrimerende kommentarer blir slettet, trollere blir ignorert. Og selv om det er mange grammarnazis der ute, prøv å ikke ta helt av når dere ser en ord del ings feil please. Much thanks