Larsarholm.net

Bilder

Jeg har hatt som hobby å lage bilder siden 7. klasse, og siden den gang har jeg laget bilder for både meg selv og andre på hobbynivå over lengre tid.

Dersom du er interessert i at jeg skal produsere noe for deg eller om du bare har spørsmål kan du ta kontakt på webmaster (a) lars.arholm.net.

«Griske»

    • Griske
    • Jeg la til en liten endring på et bilde som ble lagt ut av tidligere statsminister Jens Stoltenberg. Den lille endringeren var det flere som likte, og bildet ble delt på Rødgrønn humor (en facebookside med over 10000 likes). Her ble bildet likt og delt mye, før jeg fikk en telefon fra Dagbladet. Marie Simonsen hadde sett bildet og var interessert i bruke det. Kronikken det ble brukt i finnes her.

«If you are embarrassed»

    • If_you_Liverpoolblogg
    • En reaksjon etter et dårlig resultat for Liverpool der noen mente det var flaut å være supporter. Bildet ble delt av Liverpoolblogg.no som er en facebookside med over 10.000 likes, i tillegg til å være den mest besøkte norske bloggen om Liverpool. Bildet har også begynt å leve sitt eget liv, og kan finnes igjen diverse steder på ulike fansider på facebook.